Διαμονή και Camping

IMG_4543
IMG_4537

Camping 

Για όλους εσάς που είστε λάτρεις της φύσης και δεν θέλετε να χάσετε δευτερόλεπτο από την εμπειρία του Helmos Mountain Festival η λύση κρύβεται στο βουνό. Ειδικά διαμορφωμένοι χώροι θα είναι έτοιμοι να σας υποδεχθούν μαζί με τη σκήνη σας στις πλαγιές του Χελμού. Όλες οι απαραίτητες υποδομές υγιεινής καθώς και ένα πλήρως οργανωμένο γαστρονομικό χωριό θα βρίσκονται στη διάθεση σας για να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες διαμονής σας μέσα στον χώρο του Φεστιβάλ. Διαμονή εκατομμυρίων αστέρων σας περιμένει σε ένα από τα ομορφότερα βουνά μας.

Για τον καλύτερο σχεδιασμό της εξυπηρέτησης των κατασκηνωτών αλλά και των επισκεπτών,φέτος η κράτηση σκηνής είναι υποχρεωτική και θα γίνεται μέσω της πλατφόρμας πώλησης εισιτηρίων. Είναι υποχρεωτικό να γίνει κράτηση ανά σκηνή και αριθμό ατόμων σε αυτή.

 

Διαμονή

Εναλλακτικά αν η άνεση είναι το κλειδί για ένα υπέροχο τριήμερο στο βουνό, τότε οι γύρω περιοχές έχουν ακριβώς αυτό που ψάχνετε. Η τοπική κοινότητα ξενοδόχων είναι πάντα έτοιμη να σας υποδεχτεί και να σας φιλοξενήσει καθ’ όλη την διάρκεια του Φεστιβάλ δίνοντας σας μια υπέροχη ευκαιρία να γνωρίσετε την ευρύτερη περιοχή του Χελμού και να απολαύσετε στιγμές χαλάρωσης στους πανέμορφους ξενώνες της περιοχής. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική, γευστικά εδέσματα και μαγευτική φύση είναι μόνο η αρχή.

FAQ

Είναι υποχρεωτική διασφάλιση θέσης μέσο του Viva

Για τον καλύτερο σχεδιασμό της εξυπηρέτησης των κατασκηνωτών αλλά και των επισκεπτών,φέτος η κράτηση σκηνής είναι υποχρεωτική και θα γίνεται μέσω της πλατφόρμας πώλησης εισιτηρίων. Είναι υποχρεωτικό να γίνει κράτηση ανά σκηνή και αριθμό ατόμων σε αυτή. Κατά την διάρκεια της αγοράς εισιτηρίων μέσο του viva επιλέξτε την κράτηση σκηνής & ατόμων ανα σκηνή πριν το check out. 

Η κατασκήνωση στο βουνό μπορεί να μετατραπεί σε μία μαγευτική εμπειρία με την κατάλληλη οργάνωση. Εξοπλιστείτε με τη σκηνή σας και με υπνόσακο τριών εποχών. Συνήθως στο βουνό η θερμοκρασία τείνει να μειώνεται το  βράδυ ( θα κυμαίνεται γύρω στους 5 – 10 βαθμούς) οπότε καλό θα ήταν να έχετε μαζί σας ζεστά και αδιάβροχα ρούχα, κάλτσες και παπούτσια.Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα υπάρχει άνοδος της θερμοκρασίας. Για ακόμα μεγαλύτερη άνεση καλό θα ήταν να φέρετε μαζί καρεκλάκια κατασκήνωσης. Χρήσιμο θα ήταν να φέρετε μαζί σας φακό, προσωπικό φαρμακείο πρώτων βοηθειών, αντηλιακό και αντικουνουπικό γαλάκτωμα.

Θα υπάρξει περιορισμένος αριθμός διαθεσίμων θέσεων, για τις οποίες απαιτείται προκράτηση μέσο του viva. Mείνετε συντονισμένοι στο newsletter για σχετικές ανακοινώσεις. 

Τα τροχόσπιτα (RVs & campervans) επιτρέπονται και μπορούν να σταθμεύουν μόνο στο parking του Χιονοδρομικού κέντρου Καλαβρύτων. Σε περίπτωση που διαθέτετε τροχόσπιτο παρακαλώ πολύ ενημερώστε μας μέσο email νωρίτερα για να έχουμε καλή εικόνα του αριθμού.

**Απαγορεύεται η ρίψη απορριμμάτων των αποχετεύσεων των vans σε όλο τον περιβάλλοντα χώρο του φεστιβάλ.

ΠΑΡΟΧΗ ΦΑΓΗΤΟΥ

Στον εσωτερικό χώρο του Chalet, ο οποίος βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση με το χώρο camping, θα υπάρχουν καθόλη τη διάρκεια του φεστιβάλ επιλογές γευμάτων, μεγάλη ποικιλία από σνακ, καφέ, χυμούς, νερό και αναψυκτικά που θα μπορείτε να προμηθευτείτε για τις ανάγκες σας.
Όσοι από εσάς επιθυμούν να γευματίζουν εκτός του χώρου του φεστιβάλ, θα μπορείτε να βρείτε εξαιρετικές επιλογές για πρωινό, μεσημεριανό και δείπνο στο χωριό των Καλαβρύτων αλλά και τις γύρω περιοχές.

WC – ΝΤΟΥΖΙΕΡΕΣ

Θα υπάρχουν wc και ντουζιέρες μέσα στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του camping. Τουαλέτες θα υπάρχουν και στον εσωτερικό χώρο του Chalet.

ΠΑΡΟΧΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ

Θα υπάρχουν υποδοχείς ρεύματος στον εσωτερικό χώρο του Chalet.

ΣΤΑΘΜΟΣ Α’ ΒΟΗΘΕΙΩΝ

Θα υπάρχει κατάλληλα εξοπλισμένος χώρος ‘Α βοηθειών για παν ενδεχόμενο.

Οι μουσικές συναυλίες θα ξεκινούν στις 19:00 

To ωράρια για τις παράλληλες δράσεις ορίζεται από το ημερήσιο πρόγραμμα.

Οι εξωτερικοί συνεργάτες μας θα συντονίζουν τις διάφορες δράσεις που θα πραγματοποιούνται. Περισσότερες πληροφορίες για κάθε δράση θα μπορείτε να βρείτε από την σελίδα ‘Σχετικά΄

Θα υπάρχει η δυνατότητα μεταφοράς και επιστροφής με λεωφορείο από το χώρο του φεστιβάλ στο χωριό των Καλαβρύτων. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην σελίδα ΄Μεταφορές’

Φυσικά, περισσότερες πληροφορίες για τα δρομολόγια των λεωφορείων θα ανακοινωθούν σύντομα. 

Θα υπάρχουν πολλοί κάδοι απορριμμάτων σε όλο τον περιβάλλοντα χώρο του φεστιβάλ. Στην προσπάθεια μας να μειώσουμε το αντίκτυπο της εκδήλωσης απέναντι στο περιβάλλον σας παροτρύνουμε να μειώσετε όσο το δυνατόν περισσότερο το αποτύπωμα σας, να αποφεύγετε τα σκεύη μιας χρήσεως και να προτιμάτε τους κάδους ανακύκλωσης μας.